Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Geweldige uitlaatservice!! Onze Levi heeft het onwijs leuk gehad bij Erol en Rowan. Helaas door een verhuizing kon Levi niet meer mee.

Natascha - 13-03-2014 - 20:48

Mijjn kleine Hummer gaat graag mee met de Happy Pack. Als baasje weet je dat je hond in een veilige omgeving lekker kan ravotten. Niet aan een lange lijn lopen of met een paar andere honden uitgelaten worden in een stadspark waar ook vreemde honden lopen en je nooit weet wat er allemaal kan gebeuren. Ik hoorde laatst dat een baasje op zijn werk werd gebeld door de uitlaatservice dat zijn hond was weggelopen en of hij maar zelf wilde gaan zoeken. vreselijk. Gelukkig hoef je daar bij het eigen weiland van Happy Pack helemaal geen zorgen over te maken! Het is voor mijn hondje belangrijk om ook met andere honden te kunnen spelen en dat kan met de veilige roedel van Happy Pack onder deskundige leiding van echte hondenkenners. Erol en Rowan, wij zijn erg blij met jullie!

Monique - 04-09-2013 - 21:10

Onze Bella gaat sindskort met jullie mee, ze is nog maar en pup maar heeft veel energie. Bella komt altijd bijzonder vrolijk terug, is moe en voldaan. Ik kan nu al zien dat het haar goed doet, ze luistert beter en is heel sociaal. Dit kun je ook wel zien op de fotos, heerlijk in actie en altijd stoeien. Ze is in goede handen en we hebben het vertrouwen in jullie. Groetjes Fam. Buijs

Annelies Buijs - 18-03-2012 - 02:01

 

Hallo Rowan en Erol,

Wat een leuke site hebben jullie! Met veel plezier heb ik even rondgesnuffeld :) Wij hebben nog maar pas een paar dagen gebruik gemaakt van jullie diensten voor Tarzan en Boy. En zoals de heren er nu al in de avond bij liggen, weten we dat ze een eindeloze goede tijd bij jullie hebben doorgebracht! Te gek! Bedankt dat jullie er zijn voor ons en de honden! Wij hopen dat jullie Service een groot succes zal worden :) Warme groetjes van Ton en Louisa en Stevige natte knuffels van Tarzan en Boy

Louisa en Ton - 13-01-2012 - 11:14

 

Hi Rowan and Erol. The photos of Just and his new friends are beautiful. Steven and I (and of course Just) are very happy that his walks with you and the pack will become part of our routine. Thank you for taking such good care of him, his muddy smiling face said it all!

Cathy en Steven - 30-12-2011 - 19:21


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »