Milan - Labrador Retriever
Dit is Milan, één van onze labrador heren. Milan is een typische labrador; dól op eten en zwemmen!
Er is dan ook geen sloot veilig voor deze meneer! Milan is ook een ontzettende lieverd, hij vindt het heerlijk tussen het spelen door even een snelle knuffel te komen halen. En wie kan er nou nee zeggen tegen zulke ogen?! Milan, we zijn super blij met jou!
 
 
Buddha - Labrador Retriever
Dit labrador teefje is echt een schat van een hond. Super sociaal, maar staat zeker haar mannetje! Ze heeft een hartsvriendin gevonden in Cilly, wat zorgt voor zeer aandoenlijke momenten. Die twee zijn onafscheidelijk! Buddha is net twee jaar, waardoor ze een beetje last heeft van d'r puberteit, maar daar merk je eigenlijk weinig van. Tenzij er een balletje in het spel is; Buddha doet alles voor een balletje! Buddha is ook helemaal gek op Erol, ze volgt hem overal en vindt het prachtig als hij meespeelt. We zijn altijd reuze blij als Buddha met de groep mee is.
 
Benita - Volledig onherleidbaar ras 
We hadden het eerder al over haar; onze lieve Benita! Dit is net als haar huisgenootje Trece een absolute knuffelkont, maar daarintegen ook superactief! Deze dame kan stoeien als de beste en het maakt haar dan ook totaal niet uit met wie. Benita is een ontzettend lieve hond die het eigenlijk met iedereen wel kan vinden en vermaken! Heerlijk zo'n hond!
 
Boris - Labrador Retriever
Nog zo'n heerlijke heer! Denk je aan een Labrador, dan denk je aan Boris!
Deze lekkere jongen heeft alle mooie eigenschappen van dit superleuke ras; dol op zwemmen, een echte knuffelkont en bovenalles; een apporteerder in hart en nieren!
Ook is Boris een echte ladiesman; hij is het liefst omgeven door vrouwtjes ;-)
Boris, we vinden je echt heel leuk!
 
Bas - Kruising
Dit is Bas, één van onze nieuwste heren. Hij mag dan misschien nieuw in de groep zijn, dat zou je nooit zeggen als je hem bezig ziet! Bas is dol op apporteren. En als we zeggen dol, bedoelen we dan ook echt DOL! We moeten af en toe zelfs even een pauze inlassen en stoppen met balletjes gooien, anders zou hij een vol uur alleen maar de poten onder z'n lijf vandaan rennen! We hebben snelle honden, maar Bas spant volgens ons toch echt wel de troon. Maar als Bas even de tijd vind om tot rust te komen, is het stiekem een ontzettende knuffelkont. En dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg ;-) Bas we vinden je heel erg leuk!
 
Beau - Labrador/Collie kruising
Dit is Beau, één van onze vaste gasten. Beau is helemaal verzot op stoeien! Hij is dan ook altijd wel aan het ravotten met Dinki of Tommie. Wat een feest om die drie samen te zien! Beau is een echte kruising; we herkennen zowel labrador als collie trekjes bij hem. Zoals je wel kan verwachten is dit een superleuke hond waar wij elke dag van mogen genieten!
 
Mókus - Vizsla
Dit is Mókus, één van onze vaste dames. Mókus is dol op stoeien en gek doen, maar één ding kan ze niet weerstaan; een bal! Zelfs als je de bal niet gooit, blijft ze met de bal achter je aan lopen en je smekend aankijken. En zeg nou eerlijk, zou jij nee tegen dat koppie kunnen zeggen?
 
Nova - Bordeaux Dog
Deze Bordeaux Dog ziet er misschien indrukwekkend uit, niets is minder waar! Nova is echt een gevalletje "Grote Vriendelijke Reus". Ze kan met elke hond overweg, sterker nog; ze is zelfs onderdanig naar Chihuahua's! Nova houdt heel erg van spelen, maar soms wordt het eventjes te veel voor dat grote lichaam en houdt ze het even voor gezien. Zoals velen van onze groep is Nova gek op balletjes. Ze is alleen niet zo goed in ze loslaten! Ze kan er zo rustig 20 minuten mee rond lopen! Nova is super lief en enthousiast en absoluut een aanwinst voor Happy Pack!
 
Olivier - Basset Griffon Vendeen
Dit is zo'n verschikkelijk leuk ventje! Olivier is een echt feestvarken; dol op gezelligheid!
Hij houdt ontzettend van knuffelen, maar kan úren achter een bal aan zitten.
Hij is supersociaal, maar kan het vooral erg goed vinden met de pups. Vooral Monster is een grote vriend van hem! Olivier, je maakt het wel een ontzettend baan voor ons!
 
Syssa - Maltezer
Dit is een erg gevoelig, lief dametje! Het was allemaal een beetje wennen voor Syssa, maar ze is behoorlijk uit haar schulpje gekropen! Ze kan hartstikke leuk spelen met de andere hondjes, maar vind het af en toe een beetje druk worden en zoekt dan de rust op. En wat kan je het fijnst doen met zo'n lief klein beestje? Natuurlijk, knuffelen! En dat kan deze dame als geen ander!
 
Rina - Maltezer
We hebben er nog zo'n dametje bij! Dit is Rina, een super vrolijk en enthousiast meisje. ze is misschien niet erg groot, maar dat maakt Rina niets uit; ze doet net zo hard mee met de grote honden! Ze heeft vooral in Beau en Binkie dikke vriendjes gevonden!
Rina we vinden het hartstikke gezellig om je mee te hebben!
 
Miele - Volledig onherleidbaar ras
Dit is Miele, een adoptie-hond uit Griekenland. Miele vond het in het begin allemaal nog een beetje eng, maar voelt zich ondertussen helemaal thuis in de groep! Ze is gék op de andere honden uitdagen, en heeft dan ook een goede vriendin gevonden in Cilly. Zelfs in de auto wilt Miele alleen maar bij Cilly zitten! Miele, we vinden je een schat!
 
Murphy - Chihuahua
Meet Murphy! Deze kleine kerel is nog jong, maar veel groter zal hij niet worden. Maar zoals veel Chihuahua's heeft hij wel een groot karakter! Hij rent gerust mee met de grote honden en kan heus wel van zich afbijten! Toch is dit kereltje ook echt een knuffelkont, wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden!
Fijn om je mee te hebben, Murphy!
 
 
Ruby - Kooiker
Dit is Ruby, een héél leuk teefje! Ruby is één van de meest speelse honden in de groep. Ze daagt alle honden uit, groot en klein! Op één of andere manier krijgt ze het toch elke keer weel voor elkaar dat de hele groep achter haar aan zit! Ze is ook heel goed voor de nieuwe honden, ze probeert ze altijd uit hun schulp te trekken, en meestal lukt het haar ook! We zijn echt superblij met Ruby!
 
 
Donder - Labradoodle
Dit is Donder, een Labradoodle reutje van een paar maandjes. Donder is sind korte tijd bij Happy Pack, maar hij vermaakt zich kostelijk! Hij loopt telkens heerlijk te ravotten met Binkie en de mede-Labradoodles Dinki en Cootje. Donder, we vinden het erg fijn om je mee te hebben!
 
Cootje - Labradoodle
Cootje is de derde Labradoodle in de groep, maar absoluut een aanwinst! Deze dame van anderhalf kon het vanaf dag 1 meteen met iedereen vinden en rent er dan ook wat op los! Het is erg mooi om te zien hoe de 3 Labradoodles gelijke karakters hebben en ook echt naar elkaar toe groeien. Erg leuk om mee te maken!
 
Tommie - Friese Stabij kruising
Tommie is één van de pups die allemaal vrijwel tergelijk binnen kwamen. Hierdoor zien we tussen hem en de anderen (Pepper, Binkie, Donder e.a.) een prachtige band opbouwen! Tommie is een heerlijke hond; Hij is dol op spelen en stoeien, maar komt ook maar al te graag even een knuffel halen. Tommie, we zijn erg blij je mogen te zien opgroeien!
 
Binkie  - Teckel
Dit is Binkie, weer zo'n lekker ding! Binkie is misschien klein van stuk, maar heeft een groot karakter! Hij speelt vanaf dag 1 al met de grote jongens mee en hangt, als het even kan, zo aan een oor! Ook Binkie is zo'n heerlijke knuffelkont, hij klimt gelijk in je nek! Binkie, we zijn ontzettend blij met je!
 
Floor - Labrador Retriever
Dit is Floor, een supergezellige Labrador! Floor is alles wat je van een Labrador kan verwachten; Speels, gek op ballen, ontzettend lief en volledig gestoord! Deze dame is namelijk dól op vies worden. Als er maar iets van water op het veld ligt, vind zij het wel en gaat ze erin liggen. Of rollen. Of allebei. Het maakt haar niet uit! Ook afdrogen is een feest met Floor, mevrouw gaat als een gek op de grond rollen en ziet het echt als stoeien. Floor, we vinden genieten elke keer van je!
 
Vino - Havanezer
Dit is Vino, een kerel op leeftijd. Maar daar merk je weinig van! Vino is nog ontzettend speels en zo gek als een deur! Elke keer als we hem komen halen, vliegt hij zowat de deur uit! Vino kan het vooral goed vinden met Syssa. Het is dan ook een leuk stel om te zien!
 
Hummer - Toypoedel
Lief klein Hummertje, wat een poepie! Ook Hummer had in het begin een beetje moeite, ze vond al die honden maar wat indrukwekkend! Maar ondertussen gaat het hartstikke goed met haar, ze heeft haar draai helemaal gevonden! Ze kan heerlijk spelen met Murphy en Binkie, maar weet ook goed van zichzelf af te bijten! Het blijft mooi om honden zo te zien groeien. Hummer, we zijn dol op je!
 
Lola - Boerenfox
Dit is Lola, een echte dame. Lola is een ontzettende knuffelkont, die ook wel eens van een stoeipartij houdt. Ze kan het vooral goed vinden met Boef. Lola heeft een hele aparte band met Tommie. De andere pups vind ze vaak wat te druk, maar over Tommie was Lola meteen aan het moederen. Heel schattig om te zien! Tommie is nu bijna even groot als haar, maar ze let nog steeds goed op hem! Lola, je bent een schat!
 
Susi - Husky
Wat een prachtige dame met een erg leuk karakter! Husky's staan al bekend om eigenwijs te zijn, maar deze dame spant de kroon! Susi is ontzettend speels en gaat volledig haar eigen gangetje! Toch komt ze af en toe stiekem even langs om een knuffel te halen. Maar dat is altijd maar voor korte duur, want er is maar één ding wat ze echt wilt; spelen! Susi, we vinden het erg gezellig met je!
  
 
 
Maya - Volledig onherleidbaar ras
Één van onze jongste dames is Maya, een superleuke kruising met een heerlijk karakter!
Maya vond het in het begin een beetje eng, vind je het gek met al die honden ;-)
Maar ondertussen gaat deze tante als een speer!
Ze is supersociaal, kan het eigenlijk met alle honden wel vinden.
Ze vermaakt zich dan ook prima op het veld!
 
Kelev - Volledig onherleidbaar ras
Daar is ze dan; onze grote vriendin Kelev! Deze dame is een echte gangmaakster!
Ze vind het heerlijk om lekker achter de andere honden aan te rennen en houdt nogal van een potje stoeien! Ook graven is één van haar vele hobby's. In Beau heeft Kelev echt een maatje gevonden, maar dit vrouwtje is onder veel honden erg populair!
En terecht!
 
Onze eigen hond;
 

Cilly - Engelse Stafford
Mensen zijn meestal snel met hun vooroordelen als het om Cilly gaat, wat heel erg oneerlijk is want ze is totaal het tegenovergestelde! Cilly is heel speels, sociaal en boven alles héél lief! Thuis wil ze niets liever dan knuffelen. Er komen bij ons veel kinderen over de vloer en daar is ze geweldig mee! Engelse staffords worden dan ook niet voor niets "nanny dogs" genoemd! We zijn nog geen hond tegen gekomen waar ze niet mee overweg kan en ze heeft dan ook een hoop vrienden en vriendinnen. Ondanks al die sociale contacten heeft ze één favoriet: Labrador Buddha!
  
Ter nagedachtenis van;
 
Owen - Friese Stabij
Op 15 december 2012 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Owen.
Hij heeft een mooi en lang leven gehad, hij is 17 jaar geworden.
Lieve Owen, we hebben ontzettend van je genoten en zullen je verschrikkelijk missen!
 
 
Max - Kruising Labrador/Duitse Staande
Ook van Max hebben wij afgelopen jaar afscheid moeten nemen. Met veel moeite, want Max is altijd één van onze favorieten geweest. Max heeft de respectabele leeftijd van 11 gehaald.
Max, we zullen je ontzettend missen!