Waarom een eigen weiland?
 
Tel: 0610317211
 
 
U zult zich hoogstwaarschijnlijk afvragen waarom u voor ons zou moeten kiezen. Het antwoord hierop is heel simpel; wij zijn één van de weinige honden uitlaat services in Nederland met een eigen stuk grond!
 
Natuurlijk hadden wij er ook voor kunnen kiezen het ons makkelijker te maken door in het bos te lopen, maar waarom zouden we? Wij bieden de honden op deze manier veel meer vrijheid in hun doen en laten. Vrijwel alle risico's vallen weg, waardoor u als eigenaar uw hond(en) met een gerust hart aan ons mee kunt geven.
 
Ideaal voor senioren!
Niet alle oudere honden redden een heel uur wandelen en houden het liever wat eerder voor gezien. Door ons volledig omheinde weiland kunnen zij heerlijk wandelen op hun tempo en in het gras liggen als ze het er even geen fut meer voor hebben.
 
Speciale puppy-plek!
Voor de jongste telgen hebben wij een speciaal plekje waar ze heerlijk kunnen ravotten zonder omver te worden gelopen door de grotere honden. Pups mogen nu eenmaal niet te veel rennen en zijn nog erg kwetsbaar. Wij van Happy Pack houden hier dan ook rekening en geven de pups de juiste zorg die ze nodig hebben.
 
                                             
Het weiland is een halve hectare groot, volledig omheind en voorzien van een schutting voor de honden.   
                                                         
                              
 
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op 0610317211