Wie zijn wij?
 
Tel: 0610317211 

 
 
Erol
 Ik ben Erol, eigenaar van hondenuitlaatservice Happy Pack. Al vanaf mijn jeugd heb ik een liefde voor honden. Des te ouder ik werd, merkte ik dat ik meer met honden kon bereiken dan menigeen om me heen.
 
Na de middelbare school ben ik een beetje gaan zoeken wat ik nou precies wou doen en worden. Ik heb uiteindelijk de opleiding Microsoft Certified System Engineer gevolgd en heb daarna een aantal jaar in de IT branche gewerkt. Toch merkte ik al vrij snel dat dit niet was waar mijn hart lag. Zo ben ik gaan zoeken naar beroepen en opleidingen die met mijn grootste passie te maken hadden; honden. Ik stuitte al vrij snel op de Martin Gaus Academie en heb hier dan ook mijn diploma 'Gediplomeerd Honden Uitlaat Service' behaald.
 
Deze opleiding wordt verzorgd door de Martin Gaus Academie en wordt erkend door de Belangenvereniging Honden Uitlaat Services Nederland. Hierdoor heb ik kennis over rassen, roedelgedrag en EHBO. Ik werk hierdoor op een professionele manier en de honden reageren hier goed op.
Na hard werken is het er dan; Happy Pack!
 
 
 
 
 
  

 

Wilt u meer informatie over Happy Pack? Bel dan 06-10317211 of mail happy-pack@live.nl.