Happy Pack
  Honden  uitlaatservice Amsterdam 
 

Mijn achtergond

Van kleins af aan gek op dieren en in het bijzonder honden, was het al snel duidelijk dat honden ook gek op mij waren en op natuurlijke wijze mijn gezag accepteren en mij als roedelleider zien. Om deze gave en passie verder te ontwikkelen heb ik de Martin Gaus opleiding gevolgd, waarna ik in 2010 ben begonnen met honden uitlaatservice Happy Pack.


Nu met ruim 10 jaar ervaring met honden uitlaten, oppas in huis en training, is Happy Pack de betrouwbare, flexibele optie voor honden eigenaren in Amsterdam Noord, Oost en omliggende wijken.


Waarom een hondenuitlaatservice?

Alle hondeneigenaren hebben volgens mij één ding gemeen: een diepgewortelde liefde voor de hond. Helaas kan het door je baan of andere verplichtingen voorkomen dat je niet altijd toekomt aan de behoeftes van je hond. Of je gunt jouw lieveling wekelijks speeltijd met vriendjes. Door je hond mee te geven aan Happy Pack kan je hond alle opgekropte energie kwijt en zoveel mogelijk socialiseren met soortgenoten.


Waarom Happy Pack?

Elke hond is uniek en zo behandel ik hen ook. Er wordt altijd goed gekeken hoe de hond in de groep past, wat zijn of haar behoeftes zijn en hoe ik de hond zo happy mogelijk kan maken. Omdat elke hond anders is en je bij Happy Pack veel flexibiliteit geniet wordt er een pakket op maat gemaakt. Contacteer ons dus snel en vrijblijvend voor meer informatie en prijzen.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info